Zomerstad, een speciaal programma voor kinderen tijdens de zomervakantie

nieuws
Knelis

Tijdens het evenement staat een uitbundig programma op de agenda boordevol sportieve, creatieve en leerzame activiteiten voor het hele gezin.

Het programma van Zomerstad wordt afgetrapt tijdens de opening van het jaarlijkse maritieme festival ZomerWelVaart op vrijdag 28 juli om 16.00 uur, op de Vishoek op de Hoge der A. Kinderburgemeester Javano Zwiers verzorgt de opening. Geplande activiteiten zijn Kunst op Straat, Toneelstuk in een dag, Proefjes die Boem doen en vele anderen.

Zomerstad is van 28 juli t/m 13 augustus gratis te bezoeken. De activiteiten vinden plaats tussen 12.00 – 17.00 uur.

Deel dit artikel:

  1. Dit concept is niet nieuw. Begin jaren 70 hadden wij ‘kinderstad’. Zo kon je dagenlang doorbrengen in de ‘martinihal’. Allerlei activiteiten. Zoals knutselen met hout of kliederen met verf. Het had met name ook een educatief gehalte.

    Toen was Groningen nog leuk. Mien stad! Groningen weer van ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *