Vanavond: Bijeenkomst aanpak fietsroute Groningen-Hoogezand

nieuws
Foto: everystockphoto.com/photo.php?imageId=272785&searchId=9399975c54855248015e52493aba0a5d&npos=9#tab-license

Vanavond vindt er een inloopbijeenkomst plaats over de aanpak van de fietsroute tussen Groningen en Hoogezand. Tijdens deze bijeenkomst kunnen bezoekers onder andere uitleg krijgen en vragen stellen over de geplande maatregelen aan het fietspad. 

Er zal ook informatie verstrekt worden over een proef waarbij er objecten langs de fietsroute worden geplaatst. De objecten komen in de buurt te staan van kruisingen, waardoor weggebruikers worden gewaarschuwd om beter uit te kijken voordat ze de weg oversteken.

Op de fietsroute tussen Groningen en Hoogezand, langs de Rijksweg/N860 en de Energieweg, gebeuren veel ongelukken. Dit is onder andere te wijten aan te hard rijdende (brom)fietsers, onoverzichtelijke kruisingen en slechte verlichting.

De bijeenkomst vindt plaats van 19.00 uur tot 21.00 uur in Hotel Van der Valk in Westerbroek.

Deel dit artikel:
Adverteren?