Onderzoek Hortensialaan nog in volle gang

De daders van het misdrijf in de Hortensialaan zijn nog steeds voortvluchtig.

Gisteravond is een nog onbekend persoon gewond geraakt nadat hij werd aangevallen in een woning aan de Hortensialaan in de Oosterparkwijk.  Het slachtoffer was in de woning op bezoek en werd daar om nog onbekende reden aangevallen. Hij raakte daarbij zwaar gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn toestand is inmiddels stabiel. De twee daders zijn gevlucht in een auto en worden nog gezocht.
In de berichtgeving ontstond enige verwarring, omdat er aanvankelijk werd gemeld dat er een bijl bij het incident was gebruikt. Naar nu blijkt gaat het niet om een bijl maar om een hakmes zoals dat in keukens wordt gebruikt. De politie is nog op zoek naar mensen die meer weten over het incident.
Getuigen kunnen zich melden bij de politie Groningen op 0900-8844