Nic. vult posities technische staf in

sport
Nic. in actie in een oefenwedstrijd tegen Koog Zaandijk | Foto: Willem Kracht - fotowkracht.nl

De technische staf van korfbalvereniging Nic./Alfa College is voor komend seizoen aangevuld met Mark Bakker en Johan van Tilburg.

Het duo gaat samen met Thomas Echten en hoofdtrainer Jan Jouke Flokstra proberen om de ambities van Nic. te verwezenlijken. Bakker en Van Tilburg waren het afgelopen seizoen als trainerskoppel actief bij Rodenburg uit Leek. Daarvoor heeft Bakker een carrière gekend bij Nic. waar hij in de hoofdmacht speelde.

Jan Jouke Flokstra is blij met de komst van de heren. “Ik denk dat we de staf voor het volgende seizoen goed voor elkaar hebben. Er staat een jonge, enthousiaste groep. Ik hoop dat er nog een paar spelers bij komen die de uitdaging aan willen gaan het maximale uit zichzelf te halen. Met deze staf bieden we in elk geval een mooie gelegenheid. “