Man met bijl aangevallen in Oosterparkwijk: slachtoffer mogelijk zwaargewond

Een nog onbekend persoon is woensdagavond gewond geraakt nadat hij in de Oosterparkwijk werd aangevallen door een persoon met een bijl. Het slachtoffer is inmiddels overgebracht naar het ziekenhuis.

Het incident gebeurde aan de Hortensialaan. “Wat er precies gebeurd is is nog onbekend en daar doen we op dit moment onderzoek naar”, aldus een politiewoordvoerder. Wel duidelijk is dat één persoon gewond, mogelijk zelfs zwaargewond is geraakt.

Een zoekactie naar de dader is op dit moment in volle gang. Vanwege het onderzoek van de politie was de Hortensialaan een tijdlang afgezet. Tijdens dit onderzoek heeft men sporen veiliggesteld en zijn agenten in gesprek gegaan met getuigen en buurtbewoners.

Update: De politie meldde later dat de aanval was uitgevoerd met een onbekend voorwerp en dus mogelijk niet met een bijl.

Foto: Wesley Bos – groningsnieuws.nl