Een zonovergoten eerste training van FC Groningen

De eerste training van FC Groningen van het seizoen 2017/2018 zit erop. Op een zonovergoten sportpark de koepel in Haren trainde een deel van de selectie zaterdagmiddag voor het eerst.

De internationals zoals Padt en Mahi ontbraken nog. Toch was er veel publiek aanwezig en vooral de nieuwe aanwinsten werden goed ontvangen. Vier nieuwe spelers waren vandaag te bewonderen op de eerste training. Kevin Begois, Ritsu Doan, Mike te Wierik en Django Warmerdam. Ook trainer Ernest Faber is terug van vakantie. Hij is blij dat hij weer op het voetbalveld staat en de focus gaat op het nieuwe seizoen.

De grote afwezige was Bryan Linssen, hij heeft van de club toestemming gekregen om op een persoonlijk aanbod in te gaan, waarschijnlijk is dat Vitesse.