Bouw Polaris officieel begonnen

nieuws
www.dijkhuis-ingenieurs.nl

Wethouder Roeland van der Schaaf heeft dinsdag het officiële startsein gegeven voor de bouw van de Polaris. Het gaat om een gebouw op de hoek van de Pleiadenlaan en Zonnelaan.

Het complex bestaat uit twee delen van resp. 65 en 20 meter hoog en bevat ruim 200 appartementen voor jongeren. Het gaat om tweekamerwoningen van 45 vierkante meter. Ze worden aardbevingsbestendig gebouwd en worden aangesloten op het duurzame net van Warmtestad.

Eind 2018 is De Polaris klaar voor bewoning.

Deel dit artikel:

  1. Had er drie van de rechts getekende gebouwen neergezet en je had het mooi laag kunnen houden. Nu verpest je na sloop van de bestaande Rabo toren opnieuw het vergezicht op deze plaats met zo`n betonnen tumor met kijkgaten. Het lijkt wel of dit stadsbestuur kickt op Gropiusstadt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *