Taxichauffeur beroofd aan Zilverlaan

112

De politie onderzoekt de beroving van een taxichauffeur zondagochtend vroeg aan de Zilverlaan. Een onbekende man bedreigde hem en ging er met een geldbedrag vandoor.

De 24-jarige taxichauffeur stond die ochtend tussen half zes en zes uur aan de Zilverlaan in een Skoda Octavia. Vervolgens kwam een onbekende man bij de taxi staan, die hem door het open portierraam bedreigde met een scherp voorwerp. De chauffeur werd gedwongen om geld af te geven, waarna de man zich uit de voeten maakte.

Het zou gaan om een blanke man van ongeveer 40 jaar met een lengte van 1.80 meter. Hij droeg een zwarte trui en een zwarte pet. Na de melding heeft de politie een zoekactie in de directe omgeving gehouden, maar de verdachte is niet aangetroffen. De politie is op zoek naar eventuele getuigen.

Deel dit artikel: