Ron Jans nieuwe technisch manager FC Groningen

Na zeven jaar is Ron Jans weer terug bij FC Groningen. Jans tekent voor één jaar een contract als technisch manager van de FC.

Ron Jans is acht jaar trainer geweest bij FC Groningen. Na twee jaar Heerenveen en een mislukt avontuur in België kwam de Zwollenaar in zijn eigen stad terecht bij PEC Zwolle. Jans heeft hier geschiedenis geschreven door de KNVB-beker te winnen en de Johan Cruijff Schaal. Nadat de functie bij de KNVB na een maand alweer voorbij was en Peter Jeltema per 1 september vertrekt bij FC Groningen, lag de weg open voor de oud oefenmeester om terug te keren naar Groningen.

Jans heeft voor een jaar getekend, maar beide partijen hebben de intentie uitgesproken langer met elkaar door te willen.

Deel dit artikel:

  1. He he eindelijk heeft Nijland z’n gehele verjaardag viste een baan gegeven,de laatste 2 seizoenen onder Jans waren niet om aan te gluren maar goed een andere functie waar Jans het mag proberen en slechts een contract voor een seizoen wat op zich ook vreemd is voor deze positie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *