Groninginnedag met camping op Grote Markt, bier, jenever en gin

Kamperen in kartonnen tenten op de Grote Markt. Het kan vanaf vandaag tot en met zondag. Omdat het morgen Groninginnedag is heeft de organisatie toestemming gekregen voor een camping middenin het centrum van de stad. Vrijdagavond en zaterdag zijn er tal van kleinere evenementen in en rondom de binnenstad.

“Bovenop het VVV kantoor komt café Nuchter van brouwerij Martinus, op de Ossenmarkt organiseert Bax Bier een groot bierfestival en in Der Aa-kerk is het Jenever en Gin Festival. Ook draaien dj’s en hebben veel cafés een reünie voor gasten en personeel”, vertelt organisator Henk Witteveen.

Het feest begint vandaag aan het einde van de middag en duren tot en met zondagochtend vroeg met een afterparty in de Subsonic in de Peperstraat.

Deel dit artikel: