Daniel Postema toernooi groot succes

Het Daniel Postema toernooi was afgelopen zaterdag een groot succes. Bekenden, vrienden en teams waar Daniel Postema in het verleden speelde waren bijeengekomen in Stadion Stadspark. De voetballer overleed acht maanden geleden aan de gevolgen van een auto-ongeluk op de Plataanlaan in Groningen. Het evenement werd georganiseerd ter nagedachtenis van Postema. 

Voetbalclubs Aduard 2000, Groninger Boys, Velocitas 1897, Waskemeer waren deelnemers van het toernooi. Daarnaast vormden de vrienden en bekenden van Postema een all-starteam. De aftrap van het toernooi werd verricht door de twee-jarige zoon van Daniel Postema. Het was een bijzonder toernooi, omdat niet de ploeg met de meeste punten de winnaar was, maar de speler die het meest scoorde.

Na het voetbalgedeelte kreeg topscorer Freddy de Grooth de Leon Postema bokaal uitgereikt, omdat hij zeven doelpunten had gescoord. Een gedeelte van de opbrengst van het toernooi werd geschonken aan de zoon en weduwe van Daniel Postema, Leon Postema en Iris Kijf. Het evenement werd afgesloten met ‘de derde helft’ en live-muziek.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *