Zwembroeken en bikini’s op vernieuwd stadsstrand

Het stadsstrand is vrijdagmiddag officieel geopend. De pilot van vorig jaar is zo goed bevallen dat het dit jaar direct een stuk groter is gemaakt. 

De DOT is benaderd om het onderhoud van het strand te plegen. Zij zorgen dat het strand schoon is en klaar voor gebruik. Voor stadjers is het strand ideaal voor wanneer je in het centrum woont. De DOT heeft er snel op ingespeeld en zorgt met foodtrucks en een groot terras voor de horeca. De populariteit van het strand is enorm groot. Mocht dit doorzetten, dan moet het misschien wel verder worden uitgebreid.

Het stadsstrand is er voor iedereen en de toegang is gratis.

Deel dit artikel:

 1. In een progressieve stad als de onze, rest er maar één ding. Topless

  Laat zien, dat dit de westerse wereld is. Shockeer

   1. Tja! We hollen achteruit. Hoe zou dat komen? Dat is voor mij een weet .. en wellicht voor jouw ook!

 2. Mooi initiatief, een stadse duik in het water van in dit geval het voormalige Oosterhamrikkanaal. Is de bodem van het kanaal op die plaats ooit minitieus onderzocht op oude metalen, glas en andere (scherpe) voorwerpen? Op die plek hebben decennia lang woonschepen gelegen waar er, de goeden daargelaten, ook lieden bij waren welke het niet zo nauw namen met goederen en afvalmaterialen welke normaliter richting milieudienst zouden zijn gegaan, maar nu in het water terecht zijn gekomen. Wil er niet aan denken dat er na een duik iemand niet meer bovenkomt doordat hij of zij zich heeft verwond aan de aangehaalde voorwerpen.

  1. Nu je het zegt, je hebt helemaal gelijk. Komt dat de politici alsook de ambtenaren, die dat soort besluiten nemen hier niet vandaan komen. Of te jong. Dus geen dossierkennis. Dan krijg je dit.

   Maar er is toch wel gebaggerd, mag ik hopen? Een prikkie kon nog weleens een dure aangelegenheid worden voor DOT. De gemeente heeft het namelijk overgedragen.

 3. Ik kan wel in de toekomst kijken,het ‘dot’ gebouw heeft een tijdelijke vergunning en niet voor onbepaalde tijd en het mag zeker niet gebeuren dat dit voor een prikkie door kenau Bos word overgenomen zoals zij nu voor een prikkie erin zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *