Griffeweg tien dagen dicht

nieuws
De Griffeweg in Groningen - Foto: maps.google.nl

Automobilisten kunnen de komende tien dagen geen gebruik maken van de Griffeweg. De kruispunten aan de Boermandestraat en Barkmolenstraat worden aangepast omdat daar meer verkeer verwacht wordt.

De aanpassing heeft te maken met de afsluiting van de op- en afritten van de zuidelijke ringweg van en naar de Oosterpoort. Het kruispunt Griffeweg – Meeuwerderweg wordt eveneens aangepast, maar die kruising is alleen ’s nachts afgesloten. Dat geldt ook voor de Veemarktstraat.

Ook rond de Eendrachtsbrug wordt aan de weg gewerkt. Dat heeft te maken met het nieuwe busstation aan de Westerkade. De kruising Paterswoldseweg – Eelderstraat – Eendrachtsbrug en de hele Hoendiepskade zijn tot en met maandag afgesloten. Een omleidingsroute is met gele bebording aangegeven.