Erwin Boven geweigerd door Qbuzz

Erwin Boven is boos. Vorige week maandag kwam hij, na een paar dagen in Londen te zijn geweest, terug op Groningen Airport Eelde. Daar wilde hij met een bus van Qbuzz naar Groningen, maar hij mocht van de buschauffeur niet mee. 

Vanwege spasmen kan Erwin moeilijk lopen. Daarom maakt hij gebruik van een opvouwbare scootmobiel om zichzelf voort te bewegen. Op de website van Qbuzz staat dat opvouwbare scootmobielen gewoon in de bus mogen, maar de buschauffeur was niet op de hoogte van deze regel. Erwin moet buschauffeurs regelmatig overtuigen van de regels. Hij vindt het heel kwalijk dat medewerkers van Qbuzz zo slecht op de hoogte zijn.

Qbuzz heeft laten weten de klacht van Erwin te onderzoeken en met hem in gesprek te willen gaan. Qbuzz wilde verder niet voor de camera reageren.