Crowdfunding actie gestart voor dansrolstoel

Isis Geurts is 28 jaar. Twee jaar geleden werd er bij haar de zeldzame aandoening P.O.T.S. geconstateerd. Door deze aandoening kan ze slechts korte momenten lopen en staan. Dit kwam hard aan. Isis is van beroep dansdocente. Door haar aandoening is het beoefenen van haar beroep en passie een stuk moeilijker geworden. 

Het WMO (Wet Maatschappelijk Ondersteuning) helpt normaal gesproken mensen zoals Isis. Bijvoorbeeld aan een scootmobiel zodat Isis het dagelijks leven weer kan oppakken. Maar omdat de aandoening zeldzaam is en erg onbekend bij artsen in Nederland, wil het WMO Isis niet helpen aan middelen die haar helpen het leven weer op te pakken. Isis is mede daarom een crowdfunding gestart voor een dansrolstoel. Met de dansrolstoel kan zij in ieder geval weer haar beroep maar vooral haar passie beoefenen. Voor de scootmobiel is Isis naar de rechter gestapt.

De crowdfunding is te vinden op www.voordekunst.nl.