PKC’83 kan zich richten op nacompetitie na nederlaag tegen Drachtster Boys

Foto Andor Heij: PKC'83 - Drachtster Boys

PKC’83 kan zich opmaken voor de nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse. Door de 2-0 thuisnederlaag tegen Drachtster Boys zaterdagmiddag is het kampioenschap in de eerste klasse E vrijwel onmogelijk en degradatie zit er ook niet meer in.

Omdat PKC’83 de tweede periode won heeft de ploeg van trainer Marc van Meel al een prijs te pakken. “Ik zie deze wedstrijd als een voorbereiding op de nacompetitie, waar je ploegen van dit niveau tegen komt”, aldus Van Meel.

Drachtster Boys kreeg voor de pauze in een open wedstrijd de meeste kansen. Joel Wagenaar maakte er na 18 minuten één van: 1-0. Vlak na rust kreeg PKC twee grote kansen op de gelijkmaker. Toen Rob Schokker na 56 minuten de 2-0 binnen kopte was de wedstrijd gespeeld.