Marne Mosterd breidt fors uit

Marne Mosterd gaat fors uitbreiden met de bouw van een nieuwe opslag hal. Het bedrijf heeft meer ruimte nodig voor de productie en het inpakken van de wereldberoemde mosterd in de bestaande fabriek. Marne mosterd levert tegenwoordig in steeds meer landen waaronder delen van Afrika en Aziatische landen.

“In de Franstalige landen in Afrika, de voormalige Franse kolonies, leveren wij heel veel mosterd. De komende weken gaan zo’n dertig zeecontainers met mosterd die kant op als voorbereiding op de ramadan”, vertelt een trotse Paul de Vries, directeur van de mosterdfabriek.

De nieuwbouw van de hal direct naast de bestaande fabriek moet medio juni klaar zijn.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *