Jan Jouke Flokstra nieuwe trainer Nic.

sport
Foto: links Flokstra, rechts Echten

Korfbalclub Nic. heeft een nieuw trainerskoppel aangetrokken. Volgend seizoen is Jan Jouke Flokstra de hoofdcoach. Hij wordt daarbij geassisteerd door Thomas Echten.

Een herschikking in de staf was nodig nadat hoofdcoach Henk Jan Mulder kortgeleden aangaf na dit seizoen te vertrekken naar LDODK in Gorredijk. Mulder heeft dit jaar een professionaliseringsslag doorgevoerd bij Nic, maar in de play-off voor promotie werd nipt verloren.

Het bestuur kiest nu voor stabiliteit en voor het versterken van de organisatie. De presentatie van de nieuwe trainers is daar een belangrijk onderdeel van. Flokstra is een door de wol geverfde coach met ervaring op het hoogste niveau en bovendien heeft hij een Nic.-hart, aldus het bestuur.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *