FC Groningen wil eindsprint doorzetten in Deventer

FC Groningen moet na een goede wedstrijd in het Noordlease Stadion tegen PEC, op bezoek in Deventer bij Go Ahead Eagles. De ploeg van Robert Maaskant, oud trainer van de FC, strijdt tegen degradatie dus. Strijdend ten onder zal het motto van de ploeg zijn, en Groningen zal mee moeten gaan in die strijd om kans te maken.

De Eagles staan natuurlijk niet voor niets laatste en zijn op papier de makkelijkste tegenstander die Groningen zal treffen in de resterende drie wedstrijden. Onderschatting zal dus problemen kunnen veroorzaken net als tegen ADO. Bryan Linssen en Mahi scoren veel, en zijn beide goed in vorm. Dit is natuurlijk van levensbelang voor de laatste wedstrijden. Groningen staat nog één punt achter Heracles. Met PSV (thuis) en Twente (uit) resterend, is dit een belangrijke wedstrijd.

De aftrap is zaterdagavond om 20:45 in de Adelaarshorst in Deventer.

Deel dit artikel: