Zwanestraat – Kromme Elleboog leukste winkelstraat

De Zwanestraat – Kromme Elleboog is de leukste winkelstraat van Nederland. Dat blijkt uit een verkiezing van NLstreets. Nlstreets organiseert de verkiezing jaarlijks om aandacht te vragen voor zelfstandige ondernemers.

“Dit winkelgebied is al jarenlang een uniek stukje Groningen met veel gezellige winkels en horeca. En dat op een steenworp afstand van de Martinitoren”, aldus NLstreets. De Zwanestraat – Kromme Elleboog bleef de Nieuwe Oosterstraat in Leeuwarden voor.

Leeuwarden kreeg wel de prijs voor de leukste winkel: De Friese streekwinkel Priuw. De Kaaskop uit de Zwanestraat werd tweede. “Hier houden ze van eerlijk eten, van mooie producten uit de regio en van lekkere en onverwachte smaakcombinaties”, zegt NLstreets.

Deel dit artikel:

  1. Dat is mooi! Een eind aan het rigide reclamebeleid van GL, PvdA en SP en kijk eens wat er van komt. Gedurende de crisis heeft dat beleid heel wat winkeliers de kop gekost. Ik ben geen VVD voorstander op veel punten, maar hier hebben ze hun best zeker voor gedaan. En de winkeliers hebben er wat moois van gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *