Fietser gewond bij verkeersongeluk Munnekeholm

112
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Een fietser is maandagavond gewond geraakt bij een verkeersongeluk op de Munnekeholm. Dat meldt de nieuwswebsite groningsnieuws.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 19.30 uur. Door nog onbekende oorzaak kwamen een fietser en een scooterrijder met elkaar in botsing. Door de klap belandde de fietser op de grond. Omstanders die het ongeluk zagen gebeuren belden direct het alarmnummer en verleenden daarnaast eerste hulp tot het ambulancepersoneel dit van hen over nam. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Foto: Martin Nuver – 112groningen.nl
Deel dit artikel:

  1. En wederom is er een bezorg scooter bij betrokken,veel van die bezorggastjes denken dat ze ‘king of the road’ terwijl ze geen enkele vorm van verkeersinzicht hebben ook blijkt vaak dat ze niet goed verzekerd zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *