Special Heroes Speedsoccer battle in Groningen

Ruim 120 leerlingen met gedragsproblemenĀ streden vanmiddag voor de winst in het indoor soccer centrum in Groningen bij de Special Heroes Speedsoccer battle. De leerlingen kwamen van scholen uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Na de succesvolle editie van vorig jaar, werd het dit jaar nog uitgebreider. Niet alleen werd er actief gesport op de blauwe kunstgrasvelden maar werd er ook een Fifa 17 competitie gehouden. Welke school het beste presteerde op alle onderdelen samen werd tot winnaar gekroond en kreeg de grote beker. freestyle voetballer Tom Vegter en de E-sporter van FC Groningen, Absalom Warkor, waren ook aanwezig.

De winnaar van de tweede editie was De Monoliet uit Leeuwarden. Uit Groningen deden de Erasmusschool en het RENN4 Diamant College mee.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *