Advies om met OV naar fakkeloptocht te gaan

nieuws

Mensen buiten de stad wordt geadviseerd om met het OV naar de fakkeloptocht te gaan. Het advies is afkomstig van de organisatie en gemeente.

Bij de fakkeloptocht wordt dinsdagavond gedemonstreerd tegen de gaswinningsproblematiek. Naar verwachting zijn hierbij duizenden mensen aanwezig. Om verkeersproblemen te voorkomen, worden mensen van buiten de stad geadviseerd om met trein of bus te komen. Indien mensen toch met de auto komen, dan wordt geadviseerd om op een P+R terrein te parkeren en daarna met de bus naar de binnenstad te reizen.

De fakkeloptocht begint om 19.30 uur op de Vismarkt en wordt georganiseerd door de Groninger Bodem Beweging i.s.m. diverse andere organisaties. Tijdens de tocht lopen diverse prominente Groningers mee. Na afloop presenteert cabaretier Freek de Jonge een 9-stappenplan en treden diverse Groningse artiesten op.

Deel dit artikel: