Tijdelijk Jett Rebel-museum in Der Aa-kerk

esns
Foto: Jett Rebel

Zanger en musicus Jett Rebel opent tijdens het festival Eurosonic Noorderslag zijn eigen museum in de Der Aa-kerk. Hij doet dat in samenwerking met de kerk, het Groninger Museum en het festival.

Het Groninger Museum programmeert al sinds 2013 tentoonstellingen rond Eurosonic. In het museum – in de kerk dus – zijn persoonlijke eigendommen, instrumenten, foto’s en kledingstukken van Jett Rebel te zien.

Volgende week vrijdag verschijnt zijn nieuwe album, het derde in een jaar tijd. Die avond geeft hij ook een soloconcert in de Der Aa-kerk. De tentoonstelling is van vrijdag 13 t/m zondag 15 januari open van 13 tot 18 uur en de toegang is gratis.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *