Oud en Nieuw ondanks veel uitrukken toch relatief rustig verlopen

De oud en nieuw avond en nacht zijn relatief rustig verlopen. De brandweer in Groningen rukte 140 keer uit. Vooral het blussen van buitenbranden in de stad leverde de brandweer veel werk op. Eén keer moest de ME in actie komen. Aan de Van Oldenbarneveltlaan in de wijk de Hoogte keerden mensen zich tegen de hulpverleners waarna de ME het plein schoon veegde.

Ziekenhuizen hadden een relatief rustige nacht. Bij het UMCG werden vijf vuurwerkslachtoffers en drie mensen die waren vergiftigd door het gebruik van GHB binnengebracht. Het Martini Ziekenhuis en het Brandwondencentrum behandelden twaalf vuurwerkslachtoffers.

112Groningen verslaggever en eigenaar van 112groningen.nl, Martin Nuver, ging oudjaarsavond mee de brandweer Groningen. Vanavond is zijn reportage  op het OOGTV nieuws te zien.