Oes wordt reporter

esns
Foto: Marloes Pieksma / Oes

In Groningen is ze bekend als zangeres en als Zumba instructrice, maar vrijdagavond gaan we een andere kant van Marloes Pieksma zien: Oes wordt reporter tijdens OOG op ESNS.

Samen met vliegende reporter Henri zal ze verslag doen van diverse locaties tijdens Eurosonic 2017. Zo zullen ze o.a. te vinden zijn bij de opening van het Jett Rebel popup museum in de Der Aa Kerk en zullen ze de sfeer gaan proeven bij Pink Oculus.

Ze zullen regelmatig voorbij komen tijdens de uitzending op OOG Radio. Luister mee via 106.6FM, kabel 105.5FM, of via de OOG op Eurosonic app die gratis te downloaden is in de Android en iPhone appstore.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *