LIVE op ESNS: Mr. Memoir

esns

Vrijdagavond speelt hij in de &Zo tijdens Grunnsonic, maar eerst komt hij in onze studio LIVE op ESNS: Mr. Memoir.

Mr. Memoir maakt unieke muziek. Het uitgangspunt is Dancehall, een vertakking van reggae, maar dan zonder de typische reggae-invloeden. Hij doet er nog wat ska bij, husselt alles lekker door met een ruige vibe en dan ontstaat de muziek van Mr. Memoir.

“Op dit moment ben ik veel aan het experimenteren en wil ik me niet beperken tot één ding. Maar zoals ik eerder aangaf: dancehall blijft het uitgangspunt”, aldus Mr. Memoir.

Een jaar bezig

Voor hij het pseudoniem ‘Mr. Memoir’ aannam, heeft hij meerdere stage-namen gehad. De act ‘Mr. Memoir’ is eigenlijk écht begonnen toen zijn eerste album verscheen op 6 februari 2016. Je kan dus stellen dat hij nog niet eens een jaar bezig ben. Dit is echter niet het geval, aangezien hij daarvoor al wel actief was als muzikant.

Om precies te zijn was dat op een zondag: 18 februari 2012. Hij probeerde uit hoe zijn cover van Driver A van Buju Banton werkte op het publiek en dat sloeg aan. Vanaf dit moment heeft hij besloten om zélf deze muziek te maken. De rest is geschiedenis.

Op Grunnsonic en bij OOG op ESNS

Mr. Memoir is te spotten op vrijdag om 20.45 uur in de tijdelijk OOG studio, bij Link050 aan de Ebbingestraat 55. Daarna zal hij vanaf 22.30 uur bij &Zo zijn muziek laten horen.