Kensington special guest op Eurosonic

nieuws

De rockband Kensington speelt op donderdag 12 januari op het 3FM-podium  in het Ebbingekwartier

De organisatie van Eurosonic heeft dit nieuws maandag bekend gemaakt. Donderdag vanaf 22:40 uur is de band te vinden op het 3FM-podium. Mensen die hun slag nog willen slaan en naar dat concert willen komen bedrogen uit. De kaarten voor Eurosonic zijn namelijk uitverkocht.

De Utrechtse band heeft zich in korte tijd opgewerkt tot grootse rockband van Nederland. Tijdens Eurosonic 2014 trad de band maar liefst elf keer op.

Eurosonic Noorderslag is het belangrijkste platform voor nieuwe Europese muziek. Het festival trekt daarom veel publiek uit het gehele continent. Onder andere Scandinaviërs komen veel op het Groningse feest af. Eurosonic Noorderslag duurt vaf 11 t/m 14 januari.