Grunnsonic biedt een podium

Het Groninger talent kan ook zijn heil vinden op Eurosonic. Om als Stadjer toch tussen alle Europese talenten je mannetje te staan is er Grunnsonic. De gratis en strikt lokale variant van Eurosonic vindt onder andere plaats bij studentenvereniging Cleopatra.

Grunnsonic is een drie-daags muziekfestival voor Groninger talenten. Het is een ‘showcasefestival’ voor aanstormend talent, de festiviteiten worden gehouden op meerdere locaties in de Groninger binnenstad. De Warhol, Men at Work, Enzo, Brouwerij Martinus en Cleopatra faciliteren het evenement.

Studentenvereniging Cleopatra faciliteert Grunnsonic graag. De vereniging hoopt zo een platform te kunnen bieden voor potentieel talent uit de stad en omstreken. Hun sociëteit aan de Kleine Pelsterstraat opent de komende drie dagen haar deuren voor alle geïnteresseerden.

OOG zendt uit vanuit het pand van Link050 in de Oude Ebbingestraat. Dagelijks wordt er tussen 17:00 en 21:00 uur live radio uitgezonden. Voor de exacte locaties van Grunnsonic kunt u kijken op de website van Eurosonic Noorderslag.