“Prachtig bedrag en goed nieuws voor Tattoo Karel”

nieuws

Het benefietevenement voor de zieke Tattoo Karel, afgelopen maandag en dinsdag bij collega en vriend Da Donk Tattoo heeft een prachtig bedrag opgeleverd. Volgens Ton Tonkens, eigenaar van Da Donk Tattoo is er nog meer goed nieuws zo vlak voor de kerstdagen.

“Karel heeft deze week goed nieuws te horen gekregen. In het ziekenhuis bleek dat de medicatie aanslaat en dat de tumor die hij heeft gekrompen is. En dat zo vlak voor kerst, dat is prachtig voor hem en zijn familie en vrienden”, zegt Ton Tonkens.

Het benefietfeest werd georganiseerd omdat Karel enkele weken geleden te horen had gekregen dat hij longkanker heeft en waarschijnlijk niet weer beter wordt. Daarom moest hij zijn eigen tattooshop sluiten. Met het geld dat is opgehaald willen vrienden en familie Karel en zijn vrouw nog één keer op vakantie sturen.

Over het bedrag dat is opgehaald bij het benefietevenement doet Ton Tonkens geen uitspraak: “Het is een prachtig bedrag maar de opbrengst houden we voor onszelf. Dat snap je wel hè?”.