LIVE tijdens OOG op ESNS : Roberto Tan

esns

LIVE tijdens OOG op ESNS : Roberto Tan

Roberto Tan kennen we natuurlijk in Groningen al jaren maar deze man gaat stappen maken in 2017. Er is niets doe goed voor de creativiteit van muzikanten als een rot periode in je leven. Roberto Tan schudt alles van zich af en heeft de straalmotor van zijn carrière aan gezet. We zijn natuurlijk trots dat hij bij OOG op Eurosonic Noorderslag live bij ons op locatie komt optreden!

Al jaren is Roberto Tan in Groningen één van de terug komende namen. Met een berg (live) ervaring op zak werkt hij al paar jaren aan zijn muzikale carrière. “Solide” is wat je vaak hoorde als men sprak over hem. Maar, solide was niet genoeg voor Tan. Hij wilde meer, grootser en spannender. De jonge Tan liet zich vaak beïnvloeden door zijn ideeën over hoe zijn muziek moest zijn. Nu is dat anders. Nu laat hij zich gaan in zijn muziek. Geen kaders meer, alles op gevoel. Niet denkend over een eventuele mening van anderen, maar echt zijn verhaal. Met deze mindstate is hij comfortabeler dan ooit te voren. En nu maakt hij zich op voor zijn nieuwe EP die in het eerste kwartaal van 2017 het licht zal zien. Met een vers contract op zak bij Kraantje Pappie’s label Bankpioniers en de producties van alleskunner Jeroen Russchen achter hem, is Tan een naam die we komend jaar door het hele land gaan zien terugkomen.

Zijn eerste officiële release via Bankpioniers ‘Spotlight’, kwam uit op 28 november 2016 en warmt je op voor 2017. Wij kunnen niet wachten op de EP!

Download de gratis app van OOG op ESNS:

Apple : http://tinyurl.com/oogopesns-apple
Android : http://tinyurl.com/oogopesns-android

OOG Radio & TV zend 11, 12, 13 en 14 januari LIVE uit vanaf Eurosonic / Noorderslag 2017.
Dagelijks van 17.00 tot 21.00 komen we live vanaf het festivalterrein en jij kan er gratis bij zijn.

Deel dit artikel: