LIVE tijdens OOG op ESNS : Cazz Major

esns

LIVE tijdens OOG op ESNS : Cazz Major

Hij is een graag geziene gast bij OOG Radio en komt dan ook regelmatig met nieuwe muziek bij OOG primeuren. Natuurlijk zijn we trots dat hij bij ons ook live komt optreden tijden Eurosonic Noorderslag 2017. Cazz Major geeft met ‘Millie Ofzo’ het startschot voor de in 2017 te verschijnen; ‘We komen eruit’ EP.

Maak kennis met Cazz Major. Zijn vorige releases lopen in de tonnen streams, hij trad meer dan 200 keer op met goede vrienden Kraantje Pappie en Puinhoop Kollektiv en is solo de meest opvallende naam geweest tijdens Grunnsonic 2016. Kort gezegd, de fundering is gelegd en Cazz is er klaar voor om zijn solo carrière officieel op gang te brengen

Cazz Major zal in februari 2017 debuteren met zijn 1e solo EP. ‘We komen eruit’ zal gaan over alle aspecten in zijn leven waarbij hij zich zelf klem wist te zetten of de mensen om hem heen in twijfel bracht. Maar Cazz weet zichzelf en hen te beloven; We komen eruit. Met de eerste single ; ‘Millie Ofzo’ plus bijbehorende video geeft hij officieel het startschot.

Biografie Cazz Major

Cazz Major is hard bezig zijn plek te veroveren in de Nederlandse muziekindustrie. Afgelopen zomer tourde Cazz al met Totally Summer en stond hij o.a. op Solar. Met de partyknallers ‘Partjes’ en ‘De Hele Nacht Door’ en zijn eigen singles ‘Ring Ring’ en ‘Hoe Het Voelt’ weet Cazz live altijd te overtuigen. Als we het tempo waarop zijn naam nu groeit mogen geloven is Cazz Major de belofte voor 2017.

Download de gratis app van OOG op ESNS:

Apple : http://tinyurl.com/oogopesns-apple
Android : http://tinyurl.com/oogopesns-android

OOG Radio & TV zend 11, 12, 13 en 14 januari LIVE uit vanaf Eurosonic / Noorderslag 2017.
Dagelijks van 17.00 tot 21.00 komen we live vanaf het festivalterrein en jij kan er gratis bij zijn.