Feestje ter ere van Tattoo Karel

Voor Tattoo Karel werd vandaag een feestje gegeven. De bekende tattoo artiest heeft een aantal weken geleden te horen gekregen dat hij longkanker heeft en nooit meer beter wordt. 

Het was een feestje waar liefde en verdriet samenkwamen. Vrienden, familie en collega’s waren uit het hele land aanwezig om samen te zijn. Karel vindt het bijzonder dat zoveel mensen voor hem vandaag gekomen zijn. “Ik vind het echt te gek. Het laat zien dat mensen waardering voor je hebben en dat vind ik bijzonder.”, aldus Karel.

Door de kanker moest Karel zijn tattooshop sluiten. Na 50 jaar als tattoo artiest en leermeester voor velen is het een domper dat dit moest gebeuren. Omdat Karel en zijn vrouw nu geen inkomen meer hebben organiseerden vrienden en familie een benefiet. Dochter Amanda: “Met het geld willen we pap en mam nog één keer op vakantie sturen. Dan kunnen ze even alle sores achter zich laten en genieten.”

Maar, vooral belangrijk was dat er genoten werd en dat vandaag een onvergetelijke dag wordt voor Karel, familie, vrienden en collega’s.