Schoten gehoord in Antaresstraat: 1 persoon aangehouden

Bewoners aan de Antaresstraat in de wijk Paddepoel hebben vrijdagmiddag schoten gehoord. De politie heeft één persoon aangehouden.

“Er zijn op dit moment nog heel veel vraagtekens wat er precies gebeurd is,” vertelt woordvoerder Sylvia Sanders van de politie. “De persoon die we hebben aangehouden, een 32-jarige man uit de stad, wordt verdacht van betrokkenheid, maar wat zijn precieze rol is geweest, is nog onbekend.”

Politieagenten zijn op dit moment bezig met een onderzoek in de straat. Bij dit onderzoek is er een huls van een kogel op straat aangetroffen. Daarnaast bleek dat de schietpartij plaatsvond voor een woning waar een hennepkwekerij werd aangetroffen. Het is nog onbekend of er een verband is.

In het kader van het onderzoek is de politie ook op zoek naar een scooter. Stadjers worden door middel van een Burgernet-bericht gevraagd om uit te kijken naar een Peugeot T1-scooter met kenteken 92D-BX?.

Vanwege het onderzoek is een deel van de straat afgesloten voor het verkeer. Voor zover bekend zijn er geen mensen gewond geraakt.

Foto: Raymond Bos - groningsnieuws.nl
Foto: Raymond Bos – groningsnieuws.nl
Foto: Wesley Bos - 112groningen.nl
Foto: Wesley Bos – 112groningen.nl