Politie zoekt getuigen mishandeling Hereweg/Papiermolenlaan

112
foto: politie

De politie zoekt getuigen van een mishandeling aan de Hereweg ter hoogte van de Papiermolenlaan. Op donderdag 10 november 2016, omstreeks 01:30 uur, is daar een vrouw in elkaar geslagen. 

Terwijl de vrouw over het trottoir liep, greep een man haar vast. Hij gooide haar op de grond en sloeg haar verschillende malen. De vrouw raakte hierdoor zwaar gewond. Omstanders reageerden op hulpgeroep van de vrouw, waarop de dader te voet het Sterrebos in ging. De dader is een blanke man van ongeveer 35 – 45 jaar oud. Hij is ongeveer 1.70 – 1.80 meter lang en heeft een slank, iel postuur. Ten tijde van de mishandeling droeg hij een blauwe jas en muts, een lichtkleurige spijkerbroek en blauwe sportschoenen.

De politie wil graag in contact komen met mensen die de dader hebben gezien. Ook is ze op zoek naar een taxichauffeur die ten tijde van het incident over de Hereweg reed.

Deel dit artikel: