Politie zoekt getuigen dodelijk ongeluk Plataanlaan

112
Foto: Patrick Wind 112groningen.nl

De politie is op zoek naar mensen die zaterdagavond getuige waren van het dodelijk ongeluk op de Plataanlaan.

De politie weet dat meerdere mensen getuige waren, maar dat men hen heeft weg moeten sturen om hulpverleners en het overige verkeer de ruimte te geven. Hierdoor zijn niet de gegevens van alle getuigen opgeschreven. De politie vraagt daarom aan de mensen die hun gegevens nog niet achtergelaten hebben, contact op te nemen op telefoonnummer 0900 88 44.

Bij het dodelijk ongeluk zaterdagavond kwam de 35-jarige Daniel Postema om het leven. Postema was één van de inzittenden van een busje dat door nog onbekende oorzaak tegen een pilaar van een spoorbrug botste. De dertiger was een bekende voetballer in de stad en omstreken. Een 26-jarige man raakte bij het ongeluk zwaargewond en ligt nog in kritieke toestand in het ziekenhuis. Twee andere inzittenden raakten lichtgewond.

Deel dit artikel: