Met tikkende breinaalden kleinste huis inpakken

Milieudefensie gaat in samenwerking met ‘Breien met Agnes’ het kleinste huis in Groningen inpakken met een deken van breiwerk. Samen breien ze een warme deken voor Groningen: uit solidariteit met de bewoners in het aardbevingsgebied.

Hiermee laten ze zien dat mensen hun huizen beter moeten isoleren, zodat er geen gas uit Groningen meer nodig is. In Groningen worden breicafé’s georganiseerd, hier kunnen mensen ervaringen uitwisselen en ondertussen breien voor het goede doel.

Het huisje wordt op 3 maart 2017 ingepakt, dan moet de warme deken klaar zijn. Voor de deken is maar liefst 100 vierkante meter breiwerk nodig. Op dit moment hebben ze al 6 vierkante meter breiwerk.

Heb je ook nog een breiwerkje liggen? Via deze site http://breienmetagnes.nl/ kun jij je breiwerk opsturen naar Agnes Bakker.