Bloed, zweet en tranen ingrediënten voor radioshow 4 Mijl

nieuws
Foto: Andor Heij

Radio 4 Mijl brengt op zondag 9 oktober vijf uur lang de mooiste verhalen op en langs het parcours van de 4 Mijl. De radioshow is ter ere van het 30-jarig jubileum van de 4 Mijl van Groningen.

Wesley Ferwerda, presentator van OOG Sport, doet vanaf de finish op de Vismarkt live verslag. Daarnaast gaat Arno van der Heyden van start tot finish meelopen. Hij deelt daarbij zijn belevingen. Ook Bram Douwes is van de partij: hij gaat op pad om verslag te doen van de bijzondere sfeer op en langs het parcours.

Belangstellende kunnen luisteren via OOG radio en televisie. Hier zie je waar we te vinden zijn. Daarnaast is de radiouitzending ook te volgen via de 4 Mijl app en op 4mijl.nl. Op OOGTV wordt vanaf 20:00 een sfeerverslag van de dag uitgezonden.