Veel spelers FC Groningen weg voor interlands

sport
foto: sportphotoagency.com

Vijf spelers van de eerste selectie van FC Groningen, plus twee spelers uit de opleiding vertegenwoordigen de komende dagen hun vaderland. Twee spelers hebben zich afgemeld en twee anderen zijn standby.

Alexander Sørloth (foto)  zit in de A-selectie van Noorwegen, die speelt tegen Wit-Rusland en Duitsland. Ruben Jenssen behoorde tot de voorselectie voor dit duel. Jarchinio Antonia speelt donderdag in Groesbeek een oefenwedstrijd met Curaçao tegen Achilles 1929.

Hans Hateboer speelt vrijdag in Wit-Rusland een kwalificatiewedstrijd voor het EK onder-21 van volgend jaar in Polen. Albert Rusnak meldt zich bij Jong Slowakije voor duels tegen Jong Duitsland en Jong Cyprus. Oussama Idrissi speelt met Oranje onder-20 tegen Tsjechië onder-20.

Simon Tibbling zou met Jong Zweden op pad, maar hij heeft zich ziek afgemeld. Ook Juninho Bacuna, Tom van de Looi, Hampus Finndell en Daniël van Kaam zijn de komende week wellicht nog op pad.