Jason Davidson nieuwe linksback FC Groningen

sport

Jason Davidson is de nieuwe linksback van FC Groningen. De Australiër wordt voor 1 jaar gehuurd met een optie tot koop.

De 25-jarige linksback komt over van  Huddersfield Town, dat uitkomt in het één na hoogste niveau van Engeland. Eerder speelde hij in de Premier League bij West Bromwich Albion en in 2012 kwam de aanvallend sterke back uit voor Heracles. De Australiër heeft 20 interlands achter zijn naam.

Hans Nijland gaf tijdens de persconferentie aan dat met Davidson de selectie rond is. De directeur sluit niet uit dat er nog spelers vertrekken en dat de FC opnieuw de transfermarkt opgaat.

Of de nieuwe linksback dit weekend al bij de selectie zit, is de vraag. Davidson is fit. Hij draaide de hele voorbereiding bij zijn oude club mee. Vrijdag wordt bekend of de linksback bij de selectie van Ernest Faber zit.