Winkelcentrum nodigt Pokémonspelers uit

Spelers van het spel Pokémon Go waren vanmiddag uitgenodigd in winkelcentrum Paddepoel. Hier was het allereerste Pokémon Go trainers event van Nederland. 

Het spel waarbij je virtuele denkbeeldige monsters, genaamd Pokémon, vangt met je telefoon is nog steeds razend populair. De spelers werden hartelijk ontvangen in Paddepoel met hapjes en drankjes en je kon er zelfs een echt echte pokébal opeten.Ook kregen ze de kans om al hun brandende vragen te stellen aan echte experts. Zogenaamde Pokémon trainers gaven speluitleg, tips & tricks en er waren zelfs telefoon opladers aanwezig om ervoor te zorgen dat je kon blijven spelen.

Tijdens het event waren er geruchten dat er een speciale Pokémon te vinden was. Spelers zochten het hele winkelcentrum door om hem te vinden maar helaas bleef het een mysterie waar de Pokémon zich verstopte.