Veel nominaties Beste Werkgevers Awards in noorden

nieuws
foto: André Huitenga

Het Alfa-college en het Waterbedrijf Groningen zijn enkele van de genomineerden uit het Noorden voor de Beste Werkgevers Awards 2016. Dat maakten onderzoeksbureau Effectory en vakblad Intermediair bekend.

Elk jaar beoordelen 200.000 medewerkers meer dan 300 werkgevers. Het Alfa-college staat op de lijst van 15 beste werkgevers in de categorie non-profit voor bedrijven en organisaties met meer dan 1000 medewerkers. Het Samenwerkingsverband Noord Nederland (SNN) scoort een top drie plaats in de categorie Openbaar Bestuur en Veiligheid. Het Waterbedrijf Groningen behoort tot de top drie Beste Werkgevers in de categorie Energie, Water en Telecom. Ook Enexis en de Nederlandse Gasunie gooien hoge ogen in deze categorie.

De winnaars worden op 4 oktober 2016 bekendgemaakt.