Man belandt met tractor op de kop in de sloot

112
Foto: Dennie Gaasendam - DG Fotografie

Bij een verkeersongeluk woensdagavond op de Hoofdweg nabij Meerstad is de bestuurder van een tractor gewond geraakt. Hij is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 20.45 uur. In eerste instantie werden de hulpdiensten naar de Hoofdweg in Slochteren gestuurd, maar die informatie bleek niet te kloppen. Doordat deze fout snel hersteld kon worden wisten de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, snel ter plaatse te komen.

Ter plaatse bleek dat vermoedelijk bij werkzaamheden op een weiland een man met een tractor op de kop in een sloot terecht was gekomen. De hulpverleners hebben de man bevrijdt, waarna hij met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis is gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

Deel dit artikel: