Auto ramkrakers teruggevonden in Stad

112
Foto: Andries Oord

Een auto die in de nacht van maandag op dinsdag gebruikt is bij een ramkraak in Zuidlaren is teruggevonden op de Maaslaan in de stad. Dat laat de politie weten.

De witte Skoda Fabia werd gebruikt om de voordeur van een telefoonwinkel aan de Stationsweg in Zuidlaren te vernielen. Toen het gelukt was om de voordeur er uit te rammen, werden verschillende telefoons buitgemaakt, waarna de daders op de vlucht sloegen. Getuigen hebben aan de politie laten weten dat het om drie personen ging.

De beschadigde auto is dus teruggevonden op de Maaslaan. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor. Mensen die iets gezien hebben wordt gevraagd contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900 88 44.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *