Stad in teken van On Wings

nieuws
Foto: Gruno's Postharmonie - www.gph.nl

De stad staat tot en met zaterdag in het teken van het blaasmuziekfestival On Wings.

Het festival wordt voor de derde keer gehouden. Vrijdag vindt een masterclass plaats in het Prins Claus Conservatorium. In het Grand Theatre is er overdag voor basisschoolleerlingen een educatieprogramma.

Zaterdag overdag vinden op diverse plekken in de binnenstad gratis optredens plaats van verschillende blaasensembles. Aansluitend geven op het Martinikerkhof alle deelnemers een gezamenlijk optreden Daaronder zijn Gruno’s Postharmonie, de Gallowstreet Brassband en het Broken Brass Ensemble. Het festival wordt zaterdagavond afgesloten met een optreden in de Martinikerk.

Meer informatie over het blaasfestival On Wings is te vinden op de website.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *