Kinderen blazen tijdens blazersfestival On Wings

Een muzikale middag in het Grand Theatre bij de Grote Markt. Hier konden kinderen op een speelse en leuke manier kennismaken met blaasmuziek. De leermiddag is onderdeel van blazersfestival On Wings.
On Wings blazersfestival organiseert allerlei activiteiten op het gebied van blaasmuziek. Vandaag konden kinderen zelf instrumenten knutselen, om hier vervolgens mee aan de slag te gaan. Ook kregen ze les over de verschillende blaasinstrumenten.

Morgen zijn er op 25 locaties verdeeld over de stad optredens van tientallen blaasensembles. Ook is er op het Martinikerkhof een groot gezamenlijk optreden. Het festival wordt morgenavond afgesloten met een optreden van Leo van Doeselaar en Lucie Horsch.

Meer informatie kunt u vinden op de website van blazersfestival On Wings.