Het Heerenhuis wordt tijdelijk ‘Het Deutschlandhuis’

Nu is het nog gewoon het bekende Heerenhuis aan de Spilsluizen, maar daar komt vanaf zondag verandering in. Dan wordt het Heerenhuis namelijk omgetoverd tot een heus ‘Deutschlandhuis’.

Nederland heeft zich niet kunnen plaatsen voor het Europees Kampioenschap voetbal 2016. Volgens Ronald Verheijen van het Heerenhuis moeten we daarom samen het Duitse Elftal aanmoedigen, en wel in het ‘Deutschlandhuis’. Voor elke wedstrijd van Duitsland zal Het Heerenhuis omgebouwd worden. Tijdens de wedstrijden zal er Duits eten, drinken en muziek zijn. Ook zijn de wedstrijden voorzien van Duits commentaar.

Tijdens het EK 2016 kunnen alle supporters van ‘Die Mannschaft’ het elftal volgen op een groot scherm. Het Heerenhuis is dan voor even een echte Duitse veste.