Duw en trekpartij tijdens vertrek minister Kamp

Er heeft dinsdagavond op de Turfsingel een schermutseling plaats gevonden tussen demonstranten tegen de gaswinning en de politie. De demonstranten wilden de auto tegen houden waarin minister Kamp zat.

Minister Kamp was dinsdag op het provinciehuis om te praten over het gaswinningsbesluit dat vrijdag genomen wordt. Enkele tientallen demonstranten hielden daarom een lawaai-actie op het Martinikerkhof.

Toen Kamp vertrok liep het uit de hand. Volgens een getuige zou er een gewonde gevallen zijn. Of er arrestaties verricht zijn is nog onbekend.

Deel dit artikel:

  1. misschien hadden ze hem ook uit de auto moeten sleuren en in de gracht smijten meneer de anarchist! Beschaving is weer eens ver te zoeken.

   1. Nee, misschien vooral maar níet meneer de jankerd.
    En laten we als het over Kamp gaat het woord beschaving maar niet in de mond nemen.
    Fijn Marc, bedankt Marc.

   2. Er komt nooit een onvertogen woord uit die man Evert jan, in tegen stelling tot die beroepsactivisten van Groenfront of iets dergelijks die zich daar misdroegen.

   3. Ja, Kamp heeft op uíterst beschaafde wijze HART voor de Groningers; en voor hun onbenullige gezeur over wat minimale aardschokjes, met de daaropvolgende paar haarscheurtjes in muren… hulde voor die man!
    Droom maar lekker verder Marc, Groningen is je dankbaar.

   4. Daarom moet je maar heel hard gaan lopen schreeuwen en nooit luisteren en je vooral niet constructief opstellen, want dat is volwassen. Groningen is de nationale kleuter op de grond van de supermarkt.

   5. Dat zal er niets aan helpen Evert-Jan. Opvoeden met de harde hand. Billenkoek! Wil niet wil horen moet maar voelen en op de blaren zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *