Zondag D-Day voor FC Groningen

FC Groningen kan zich dit weekend verzekeren van een plek in de play-offs voor Europees voetbal.

De voetballers moeten dan wel zien te winnen van Heracles uit Almelo om niet afhankelijk te zijn van resultaten op de andere velden. Dit doet de FC met dezelfde elf als vorige week tegen Heerenveen.

Tijdens de training op Corpus den Hoorn gebeurde weinig noemenswaardigs. Simon Tibbling verscheen niet op het trainingsveld en Antonia sloeg het partijspel over vanwege liesklachten. De rest van de groep is fit.

De Trots van het Noorden heeft met nog één wedstrijd te gaan één punt voorsprong op NEC en twee op Vitesse. NEC speelt uit bij de nummer drie Feyenoord, Vitesse gaat op bezoek bij het geplaagde FC Twente. Alle wedstrijden beginnen zondag om half drie.

Vermoedelijke opstelling: Padt. Hateboer, Reijnen, Lindgren, Burnet. Maduro, Bacuna, Drost. Idrissi, De Leeuw en Rusnak