Naakte man op Google Maps blijkt studentenstunt

nieuws
foto: Google Maps

RTV Noord maakte zondagochtend melding van een afbeelding op Google Streetview van een naakte man bij de Zuiderbegraafplaats. Nader onderzoek laat zien dat het om een studentenstunt gaat.

Wie namelijk de camera 180o laat draaien, kan zien dat er studenten van het tegenovergelegen studentenhuis staan toe te lachen, waarbij één van hen zelfs dubbel ligt van het lachen.

De studenten van dat studentenhuis liggen vaak buiten op banken in hun tuin te zonnen. Vermoedelijk hebben ze de opvallende Google Streetauto zien aankomen en besloten ze om een stunt uit te halen.

Viral

De afbeelding werd zondagochtend door RTV Noord op hun site en sociale media vermeld en de afbeelding is viral gegaan. In het bericht werd opgemerkt dat er op dat tijdstip ook andere weggebruikers in de buurt waren en dat dit opvallend was. Wie verder kijkt, snapt waarom dat geen probleem was voor de student.

Update: de foto is maandag door Google aangepast en de persoon is bijna niet meer zichtbaar. Nieuwsgierig hoe het er nu uitziet? Kijk dan op Google Streetview en zoek naar Hereweg 87.

Deel dit artikel: